Zimski vrtovi


Si želite urediti zimski vrt? Namestitev zimskega vrta je stroškovno učinkovit način povečanja stanovanjskega prostora ob hkratnem izboljšanju kvalitete bivanja. Pravilno zasnovan v hladnih mesecih poskrbi za manjše stroške ogrevanja, morebitno zelenje, ki ga tja namestimo, pa skozi celo leto izboljšuje kvaliteto zraka in posledično tudi naše počutje.

Z modulnimi sistemi lahko vašo  teraso ali balkon spremenite v zimski vrt, ki bo okolici popolnoma prilagojen. Modulni sistemi nudijo pestro izbiro velikosti in oblik vašega zimskega vrta. Izbirate lahko med različnimi oblikami streh, poljubno  določite postavitev oken in vrat ter izbirate med inregriranimi vogalnimi elementi. Nudimo vam po meri izdelane gradbene dele za 36 osnovnih tipov zimskih vrtov.
  zimski vrtovi


Zimski vrt se lahko uporablja skozi celo leto – kot stanovanjski ali trgovski prostor. Odlikujeta ga namreč dobra toplotna izolacija in delovanje po principu preprečevanja toplotnih mostov s termično ločenimi sterbri in špirovci. Dobra toplotna izolacija preprečuje pogoste težave z rosenjem kotov, ki se pojavijo zaradi zadrževanja vlage.

Nosilna konstrukcija  je izdelana iz termično ločenih aluminijastih profilov in ima integrirana PVC okna in vrata. Naši zimski vrtovi so združljivi z vsemi Rehau okenskimi sistemi, kar vam omogoča še dodatno izbiro ter prilagoditev vašega zimskega vrta svojim željam in potrebam.


Privoščite si zimski vrt, o katerem sanjate. Z Rehau modulnimi sistemi je to mogoče, saj vam omogočajo pestro izbiro gradbenih delov ter kombiniranje in postavitev prilagojeno prostoru in vašim željam.


Lastnosti

 

  • Nosilna konstrukcija iz termično ločenih aluminijastih profilov z integriranimi okni in vrati iz PVC
  • Uporabno celo leto kot stanovanjski ali trgovski prostor
  • Po meri izdelani gradbeni deli za 36 osnovnih tipov zimskih vrtov
  • Dobra toplotna izolacija in preprečevanje toplotnih mostov z termično ločenimi stebri in špirovci
  • Združljiv z vsemi REHAU okenskimi sistemi
  • Izpolnjuje merilom združenja zimskih vrtov
  • Rešen je problem rošenja kotov


Oglejte si celoten program zimskih vrtov ali nas kontaktirajte za naročilo oziroma dodatne informacije.