Roletarstvo ABAOglejte si našo ponudbo oken, vrat, polken, zimskih vrtov in še mnogo več

Naša celotna ponudba


pvc okna

PVC okna


Kakovostna PVC okna omogočajo klimatsko ugodno bivanje, nudijo vam zaščito pred hrupom in dajejo zunanjosti objekta estetski videz. Varčna okna Rehau Synego, ki vam jih ponujamo, so energetsko najbolj učinkovita okna v svojem razredu.

Preberi več  >
 pvc vhodna vrata

PVC vhodna vrata


Kakovostna PVC vhodna vrata vam zagotavljajo najvišje standarde glede funkcije, varnosti, udobja in designa. Nudimo vam obsežne oblikovne možnosti in s tem vrata po vaših željah.

Preberi več  >

 

Alu vhodna vrata in okna


Alu vhodna vrata zagotavljajo varnost in estetsko zasteklitev na vhodu vašega doma. Odporna na zunanje vplive zagotavljajo visoto toplotno in zvočno izolativnost. Alu okna iz naše ponudbe vas bojo navdušila. 

Preberi več  >zimski vrtovi

Zimski vrtoviČe si želite toplotno kontrolirano ureditev vašega balkona, terase ali druge zunanje površine, so zimski vrtovi odlična rešitev. S prilagodljivo konstrukcijo in integriranimi elementi si lahko uredite zimski vtr, o katerem sanjate.

Preberi več  >
 garažna vrata

Garažna vrata Kvalitetna garažna vrata predstavljajo zaščito za vaše jeklene konjičke, za vas pa udobje in eleganco. Znotraj široke palete možnosti garažnih vrat lahko izberete garažna vrata, ki so najboljša za vaš prostor.

Preberi več  >
 žaluzije rolete komarniki polkna

Žaluzije, rolete, komarniki, polkna


Vas motijo radovedni pogledi v prostore vašega doma? Si želite sami ustvarjati ambient s svetlobo v prostoru? Obogatite prostor z dekorativnim in hkrati fukncionalnimi dodatki, ki ga bo dopolnjeval. PVC polknaExternal link opens in new tab or window in druga senčila.

Preberi več  >


Zakaj izbrati roletarstvo ABA?Na trgu obstajamo že 35 let in to z razlogom. Odlikujejo nas: